Értesülj az elsők között a Trónok Harca aktualitásairól: Folyamaros híráradatat a sorozatról, az aktuális részekről, letöltésekről, feliratról, képekről és érdekességekről!

 

 

| Legfontosabb hírek, érdekességek a sorozatról |

Hivatalos megjelenés: 2017..? (még nem ismert)

Ismertető: George R.R. Martin jelenleg is dolgozik a 6.köteten. A rajongók legnagyobb bánatára a könyvsorozat következő részére várhatóan még nagyon sokat kell várni.

Hírek


 

 

● Törekedj a kulturált hozzászólásra. A nem megfelelő stílusú, zavaró publikáció(k) esetén fent tartjuk a jogot, azok törlésére.
● Cserét itt kérhetsz. Feltételeket IDE KATTINTVA olvashatsz! 

Ha SPOILEREKET is tartalmazó mondanivalód van, kérünk, hogy használd az alábbi chatet: KATTINTS IDE!

 online látogató

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Újraindult. Kérünk, ha szeretnél a partnerünk lenni, vagy nem találod magad a weblapok közt jelezd a szerkesztőség felé. 

     

Kapacitás: 6 szabad hely

 

 
Az oldal témája: Game of Thrones - Trónok Harca
Szerkesztők: Tori, Effy, Senussya, Bee
Nyitás: 2013.06.22.
Kinézet & Kódolás: Tori

>> további rendszerinformáció az oldalról
>> regisztráció és/vagy bejelentkezés az oldalra

 

Látogatottsági adatok

 

Az oldal és szerkesztői nem állnak kapcsolatban a sorozat szereplőivel illetve azok rokonaival, menedzsereivel George R.R. Martinnal vagy a  bármely munkatársával.

Az oldalon található összes anyag az oldal és a szerkesztők saját szellemi terméke/fordítása/cikke/ötlete. A másolás, és más a másodközlés (más oldalon való feltüntetés/átmásolás) - a forrás megjelölése nélkül - szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat. A képek és videók a  és George R.R. Martin tulajdonában állnak, ezek nincsenek ezen oldal szerkesztőinek birtokában. 

JOGI NYILATKOZAT BŐVEBBEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.évad
2 ÉVAD | SEASON 2

Epizódok száma 10 epizód
Megjelenés 2012 április 1.
Az évad alapjául szolgáló könyv Tűz és Jég dala sorozat
1. kötet - Trónok Harca
Író/Szerző (könyv) George R.R. Martin
RÉSZEK 

A TELJES MÁSODIK ÉVAD LETÖLTÉSE | FELIRAT

Winter Is Coming 02x01 ~ The North Remembers - Észak nem felejt
Ismertető:
Cersei kellemetlenségére Tyrion megérkezik Királyvárba, hogy felvegye feladatait, mint a Segítő megbízottja. Sárkánykőn Stannis Baratheon szövetséget köt egy új istenség papnőjével, Mellisandrével és kinyilvánítja a Vastrónra vonatkozó követeléseit Joffrey vérfertőző származását világgá kürtölve. Mikor ennek híre a fővárosba jut, az Aranyköpönyegesek (a Városi Őrség) lemészárolják Robert fattyait. Három győzelem után Robb Stark az Észak függetlenségéért cserébe békét ajánl a Lannistereknek, miközben Theont Balon Greyjoyhoz, Catelynt Renly Baratheonhoz küldi segítségért. A Falon túl az Éjjeli Őrség emberei egy Craster nevű vadnál és feleség-lányainál szállnak meg. Essosban Daenerys emberei a Vörös Pusztaságban szomjaznak, a khaleesi lovasokat küld szét, a segítség reményében.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
The Kingsroad 02x02 ~ The Night Lands - Az éjszaka földjén
Ismertető:
Miután kilenc évet töltött a Starkok felügyelete alatt, Theon Greyjoy visszatér otthonába, Pyke-ba, és találkozik nővérével, Yarával és apjával, Balonnal. Balon ahelyett, hogy szövetséget kötne Robbal, és tőle kapna koronát, inkább erővel akarja elnyerni koronáját. Cercei visszautasítja Robb békefeltételeit. Tyrion a Falra száműzi Janos Slyntet, az Aranyköpönyegesek parancsnokát, helyébe saját emberét, Bronnt állítja. A Fal felé vezető úton Arya felfedi kilétét Gendrynek. A Faltól északra Craster egyik lánya, Szegfű Samwell Tarly segítségét kéri, mert félti meg nem született gyermekét. Jonhoz fordulnak, aki visszautasítja őket. A Vörös Pusztaságban Daenerys egyik küldöncének levágott fejét hozza vissza lova. Sárkánykőn Tengerjáró Davos, Stannis embere egy Sallhador Saan nevű kalózt próbál megnyerni a háborúhoz, Stannis pedig fiúgyermek reményében szeretkezik Melisandrével. Jon rájön, hogy Craster az élőholtaknak áldozza fiúgyermekeit.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Lord Snow 02x03 ~ What Is Dead May Never Die - Ami halott, nem halhat meg többé
Ismertető:
Catelyn Stark Renly király táborába érkezik, hogy szövetségről tárgyaljon. Tyrion Joffrey ügyéhez keres támogatót, három különböző házassági ajánlatot kieszelve, mely segítségével azt is kideríti, ki Cersei kéme a Kistanácsban. Deresben Bran Stark azon töpreng, mit jelenthetnek álmai, melyekben farkasalakot ölt. A Fal felé tartó újonccsapatot Lannister katonák támadják meg.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Cripples, Bastards, and Broken Things 02x04 ~ Garden of Bones - Csontok kertje
Ismertető:
Catelyn békére és összefogásra próbálja bírni a Baratheon fivéreket a Lannisterek ellen. Joffrey nyilvánosan megalázza és megvereti Sansát a bátyja, Robb győzelmei miatt. Tyrion menti ki a lányt, majd cserébe örömlányokat ad a királynak, aki azonban kegyetlenül megvereti a két prostituáltat. Aryát és Gendryt fogolyként Harrenhalba viszik, ahova Tywin Lannister is hamarosan megérkezik, és pohárnokként maga mellé veszi Aryát. Daenerys csapata egy virágzó városba, Qarthba érkezik, ahol egy gazdag kereskedő veszi pártfogásába.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
The Wolf and the Lion 02x05 ~ The Ghost of Harrenhal - Harrenhal szelleme
Ismertető:
Harrenhalban felajánlja a segítségét Aryának a rejtelmes Jaqen H’ghar, akit és két társát a lány korábban, a Lannisterek támadásakor megmentett. Melisandre és Stannis árnyvarázslata megöli Renlyt, minekutána Catelyn és Brienne menekülni kényszerül. Theon kihajózik Pyke-ból, azzal a feltett szándékkal, hogy bebizonyítja apjának, hogy ő is igazi vasember. Az Éjjeli Őrség csapata egy ősi erődhöz érkezik, melyet az Elsők Öklének hívnak, ahol berendezkednek a vadak ellen. Jon felderítőútra indul idősebb testvéreivel.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
A Golden Crown 02x06 ~ The Old Gods and the New - Régi és új istenek
Ismertető:
Theon beveszi Deres várát, mely hír hallatán Robb bosszút esküszik. Tyrion Dorne-ba küldi Myrcella hercegnőt, Királyvár népe pedig Joffrey ellen fordul, és lázongani kezd. Az Elsők Öklétől elindult csapat rajtaüt a vadak egy előörsén, és hátrahagyják Jont, hogy végezzen egy vad lánnyal, de a fiú nem teljesíti a feladatot. A Tyrellek felajánlják szövetségüket a Lannistereknek Stannis ellen.
Linkek:
Online | Letölté
s | Felirat
You Win or You Die 02x07 ~ A Man Without Honor - A becsület nélküli ember
Ismertető:
Ygritte próbálja elcsábítani Jont, majd kihasználva a fiú éberségének csökkenését megszökik, és csapdába csalja Jont. Sansa, akit továbbra is gyötrik a zavargás emlékei, arra ébred, hogy először menstruál. Robb táborában Jaime sikertelenül szökni próbál, ám megöli őrét. Catelyn attól tart, a tábor bosszút áll a férfin. Quarthban a mágus Pyat Pree magára vállalja a sárkányok elrablását, lemészárolja a tizenhármak tanácsát, és Xaro Xhoan Daxost teszi meg Quarth királyának.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
The Pointy End 02x08 ~ The Prince of Winterfell - Deres hercege
Ismertető:
Robb Stark megtudja, hogy Catelyn titokban Brienne kíséretével szabadon engedte Jaime Lannistert, hogy cserébe elengedjék Sansát és Aryát. Robb szerelembe esik egy gyógyítóval, Talisával. Tywin Lannister Robb ellen vonul Harrenhalból, mely lehetőséget ad Aryának, Gendrynek és Meleg Pitének, hogy Jaqen H'ghar segítségével megszökjenek. Cersei Lannister Királyvárban azzal próbálja zsarolni Tyriont, hogy elfogja Rost, akit öccse titkos szeretőjének hisz. A főváros Stannis támadására készül, aki Királyvár felé tartva Tengerjáró Davosnak ígéri a Király Segítője címet. A Falon túl egy vad vezető a királyuk, Mance Rayder tábora felé vezeti az elkapott Havas Jont és Félkezű Qhorint. Quarthban Jorah Mormont beleegyezik, hogy elkísérje Daeneryst a Halhatatlanok Házába, hogy visszaszerezzék a sárkányokat.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Baelor 02x09 ~ Blackwater- Feketevíz
Ismertető:
Stannis Baratheon flottája Királyvár alá érkezik, és elkezdődik a feketevíz-öbölbeli csata. A védelem vezetője, Tyrion Lannister egy futótűzzel feltöltött hajó segítségével a támadók jelentős részét megsemmisíti, és személyesen vezeti a szárazföldi ellentámadást, amikor Joffrey király és testőre, Sandor Clegane is elmenekül a csatából. Eközben Cersei régenskirálynő az erődben várakozik és bort iszik Sansa Stark és más hölgyek társaságában. Mikor vesztesnek hiszi a csatát, felkészül fia, Tommen megmérgezésére, de Tywin Lannister és Loras Tyrell időben érkezik, és visszaveri a támadókat.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Fire and Blood 02x10 ~ Valar Morghulis- Valar Morghulis 
Ismertető:
A feketevízi csata után Joffrey felbontja jegyességét Sansával, hogy Margaery Tyrell férje lehessen. Eközben Tyrion saját és Shae életét félti most, hogy apja elfoglalta helyét, mint a Király Segítője. A legyőzött Stannisnek Mellisandre ad új reményt. Brienne bajba keveredik, miközben Jiame-t kíséri Királyvárba. Catelyn megpróbálja meggyőzni Robbot arról, hogy románca Talisával veszélyes, de a fiú összeesküszik szerelmével. Quarthban Daenerys belép a Halhatatlanok Házába, és sikeresen visszaszerzi sárkányait. Saját széfjébe zárja az áruló Xaro Xhoan Daxost, majd magáénak kiálltja ki minden vagyonát, hogy hajót vehessen magának. Theont Deresben saját emberei árulják el egy elkerülhetetlen ostrom előtt, és foglyul ejtik. Osha és Hodor kicsempészik Brant és Rickont Deres parászló romjai közül, és északra, a Falra tartanak. Arya, miután Meleg Pitével és Gendryvel elszöktek Harrenhalból, egyértékes ajándékot, egy érmét kap Jaqentől. A Faltól északra Félkezű Qhorin arra kényszeríti Jont, hogy ölje meg, így bizonyítva hűségét a vadakhoz. A Mások serege körbeveszi az Elsők Öklét.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat

<< vissza az első évadhoz

 
Minden jog fentartva 2013-2015 (c) gameofthrones.gp

OLDALINFORMÁCIÓ        |        SZABÁLYZAT        |        KAPCSOLAT        |        FACEBOOK        |        TWITTER        |        JOGI NYILATKOZAT


READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! &#9205; Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!