Értesülj az elsők között a Trónok Harca aktualitásairól: Folyamaros híráradatat a sorozatról, az aktuális részekről, letöltésekről, feliratról, képekről és érdekességekről!

 

 

| Legfontosabb hírek, érdekességek a sorozatról |

Hivatalos megjelenés: 2017..? (még nem ismert)

Ismertető: George R.R. Martin jelenleg is dolgozik a 6.köteten. A rajongók legnagyobb bánatára a könyvsorozat következő részére várhatóan még nagyon sokat kell várni.

Hírek


 

 

● Törekedj a kulturált hozzászólásra. A nem megfelelő stílusú, zavaró publikáció(k) esetén fent tartjuk a jogot, azok törlésére.
● Cserét itt kérhetsz. Feltételeket IDE KATTINTVA olvashatsz! 

Ha SPOILEREKET is tartalmazó mondanivalód van, kérünk, hogy használd az alábbi chatet: KATTINTS IDE!

 online látogató

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Újraindult. Kérünk, ha szeretnél a partnerünk lenni, vagy nem találod magad a weblapok közt jelezd a szerkesztőség felé. 

     

Kapacitás: 6 szabad hely

 

 
Az oldal témája: Game of Thrones - Trónok Harca
Szerkesztők: Tori, Effy, Senussya, Bee
Nyitás: 2013.06.22.
Kinézet & Kódolás: Tori

>> további rendszerinformáció az oldalról
>> regisztráció és/vagy bejelentkezés az oldalra

 

Látogatottsági adatok

 

Az oldal és szerkesztői nem állnak kapcsolatban a sorozat szereplőivel illetve azok rokonaival, menedzsereivel George R.R. Martinnal vagy a  bármely munkatársával.

Az oldalon található összes anyag az oldal és a szerkesztők saját szellemi terméke/fordítása/cikke/ötlete. A másolás, és más a másodközlés (más oldalon való feltüntetés/átmásolás) - a forrás megjelölése nélkül - szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat. A képek és videók a  és George R.R. Martin tulajdonában állnak, ezek nincsenek ezen oldal szerkesztőinek birtokában. 

JOGI NYILATKOZAT BŐVEBBEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.ÉVAD
1 ÉVAD | SEASON 1 

Epizódok száma 10 epizód
Megjelenés 2011 április 17.
Az évad alapjául szolgáló könyv Tűz és Jég dala sorozat
1. kötet - Trónok Harca
Író/Szerző (könyv) George R.R. Martin
RÉSZEK 

A TELJES ELSŐ ÉVAD LETÖLTÉSE | A TELJES ÉVADHOZ TARTOZÓ FELIRAT

Winter Is Coming 01x01 ~ Winter is coming - Közeleg a tél
Ismertető:
Jon Arryn, a Király Segítője rejtélyes körülmények közt meghal Királyvárban. Robert Baratheon Király azt tervezi, hogy felkeresi legrégebbibb barátját, Eddard Stark-ot és felkéri; lépjen Jon helyébe a nemes posztra. Eközben a tenger másik oldalán, Viserys Targaryen arra készül, hogy feleségül adja húgát, Daenerys-t egy nomád barbár törzs vezetőjéhez, hogy cserébe megkaphassa annak befolyását és hordáit.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
The Kingsroad 01x02 ~ The Kingsroad - A Király útja
Ismertető:
Mialatt Bran Stark a szerencsétlen baleset után lábadozik, Ned elutazik a király társaságában Királyvárba, ahová magával viszi két leányát is, Sansa-t és Arya-t. Jon Snow eközben elhatározza, hogy szolgálni fog az Éjjeli Őrség tagjaként, és elmegy a Falhoz Benjen bácsikájával. Tyrion-t a Lannister család törpenövésű tagját hajtja a kíváncsiság, hogy megismerje a Fal-at, ezért velük tart az úton.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Lord Snow 01x03 ~ Lord Snow - Havas Uraság
Ismertető:
Ned Stark megérkezik lányaival Királyvárba, ahol szembesülniük kell a királyi udvar minden intrikájával és cselszövésével. Ned szolgálatba áll, mint a Király Segítője, míg leányai ismerkednek az új vidékkel. Jon Snow eközben elkezdi a szolgálatot a Falon.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Cripples, Bastards, and Broken Things 01x04 ~ Cripples, Bastards, and Broken Things - Nyomorultak, fattyúk és törött dolgok
Ismertető:
Eddard megkezdi a nyomozást Királyvár falain belül Jon Arryn gyilkosai után és eközben számos érdekes dolog és rejtély kelti fel a figyelmét. Samwell Tarly csatlakozik Jon-ék csapatához az Éjjeli Őrség tagjaként. 
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
The Wolf and the Lion 01x05 ~ The Wolf and the Lion - A farkas és az oroszlán
Ismertető:
Robert és Ned összeveszik azon, mit kell lépni a Targaryenek és a dothrakik szövetségére. Catelyn és Tyrion Sasfészekbe, Catelyn nővérének, Lysának otthonába érkeznek. Amikor Tyrion foglyulejtésének híre Királyvárba ér, Jaime Lannister Ned életére tör.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
A Golden Crown 01x06 ~ A Golden Crown - Az aranykorona
Ismertető:
Jaime-nek menekülnie kell, miközben Nedre marad a Vastrón, amikor a király vadászni megy. Ned törvény elé citálja a Lannister ház fejét, és kárjön milyen titok miatt kellett meghalnia Jon Arynn-nak: a királyné három gyermekének apja nem a király, hanem Jaime. Tyrion párbaj általi tárgyalást követel, és bajnoka győzedelmeskedik, így kiszabadul. Viserys hataloméhségében már Daenerys biztonságát fenyegeti, így Drogo kivégzi.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
You Win or You Die 01x07 ~ You win or you die - Győzöl vagy meghalsz
Ismertető:
Ned elárulja Cersei királynénak, ismeri az igazságot Jon Arryn haláláról. Robert halálos sebet kap a vadászaton, aki Nedet nevezi ki a királyság védelmezőjének, amíg örököse elég idős nem lesz. Miután Robert parancsára megpróbálják megmérgezni Daeneryst, Drogo megesküszik, hogy elfoglalja Westerost. Ned felkéri Kisujjat, hogy állítsa mellé a városi őrséget, hogy védjék meg, amikor nyilvánosságra hozza, hogy Joffrey nem a király fia, s így a trón Robert idősebb fivérére, Stannisra száll. 
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
The Pointy End 01x08 ~ The Pointy End - A hegyes vége
Ismertető:
Sansa a Lannisterek fogságában marad, míg Arya elmenekül. Ned legidősebb fia, Robb összehívja apja hűbéreseit, szövetségeseit és hadba szólítja őket. Sansa megalázkodik Joffrey előtt, hogy apja életét mentse. Egy ősi gonosz, a Mások tűnnek fel, és csak a tűz állíthatja meg őket. Jon megvédi Mormontot. Tyrion szövetséget köt Sasfészek völgyének vad népeivel. A Keskeny tengeren túl Drogo pusztítva nyugatra masírozik, ám megsebesül. Daenerys megment egy boszorkányt a megerőszakolástól.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Baelor 01x09 ~ Baelor Baelor 
Ismertető:

A Starkok és a Lannisterek első összecsapásukra készülnek. A Starkok félrevezetik a Lannistereket és fogságba ejtik Jaime-et. Drogo sebe elfertőződik és haldoklik. Daenerys kétségbeesésében a boszorkány vérmágiájának segítségét kéri, amitől a legtöbb dothraki elborzad. Ned lányait féltve árulónak vallja magát, és elismeri Joffreyt a Vastrón jogos örökösének, azonban ezzel sem segít saját helyzetén...
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Fire and Blood 01x10 ~ Fire and blood - Tűz és Vér
Ismertető:
Észak kiválik a birodalomból és Robbot teszi meg királyának. Robert mindkét fivére igényt formál a trónra, melyen Joffrey ül. Lord Tywin Lannister, a ház feje fiát, Tyriont küldi Joffrey és Cersei kordában tartására a Király Kezének. Jon el akarja hagyni a Falat, ám a barátai maradásra bírják. Daenerys rájön, hogy a vérmágia ára meg nem született fiának élete volt, és bár Drogo életben maradt, csak vegetál, így inkább ő vet véget életének. 
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
 
Minden jog fentartva 2013-2015 (c) gameofthrones.gp

OLDALINFORMÁCIÓ        |        SZABÁLYZAT        |        KAPCSOLAT        |        FACEBOOK        |        TWITTER        |        JOGI NYILATKOZAT


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!