Értesülj az elsők között a Trónok Harca aktualitásairól: Folyamaros híráradatat a sorozatról, az aktuális részekről, letöltésekről, feliratról, képekről és érdekességekről!

 

 

| Legfontosabb hírek, érdekességek a sorozatról |

Hivatalos megjelenés: 2017..? (még nem ismert)

Ismertető: George R.R. Martin jelenleg is dolgozik a 6.köteten. A rajongók legnagyobb bánatára a könyvsorozat következő részére várhatóan még nagyon sokat kell várni.

Hírek


 

 

● Törekedj a kulturált hozzászólásra. A nem megfelelő stílusú, zavaró publikáció(k) esetén fent tartjuk a jogot, azok törlésére.
● Cserét itt kérhetsz. Feltételeket IDE KATTINTVA olvashatsz! 

Ha SPOILEREKET is tartalmazó mondanivalód van, kérünk, hogy használd az alábbi chatet: KATTINTS IDE!

 online látogató

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Újraindult. Kérünk, ha szeretnél a partnerünk lenni, vagy nem találod magad a weblapok közt jelezd a szerkesztőség felé. 

     

Kapacitás: 6 szabad hely

 

 
Az oldal témája: Game of Thrones - Trónok Harca
Szerkesztők: Tori, Effy, Senussya, Bee
Nyitás: 2013.06.22.
Kinézet & Kódolás: Tori

>> további rendszerinformáció az oldalról
>> regisztráció és/vagy bejelentkezés az oldalra

 

Látogatottsági adatok

 

Az oldal és szerkesztői nem állnak kapcsolatban a sorozat szereplőivel illetve azok rokonaival, menedzsereivel George R.R. Martinnal vagy a  bármely munkatársával.

Az oldalon található összes anyag az oldal és a szerkesztők saját szellemi terméke/fordítása/cikke/ötlete. A másolás, és más a másodközlés (más oldalon való feltüntetés/átmásolás) - a forrás megjelölése nélkül - szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat. A képek és videók a  és George R.R. Martin tulajdonában állnak, ezek nincsenek ezen oldal szerkesztőinek birtokában. 

JOGI NYILATKOZAT BŐVEBBEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spoilerező
[30-11] [10-1]

2014.06.02. 12:03 Idézet

Ez az új rész nekem sok volt. Olyan hányingerem lett utána hogy az hihetetlen...


2014.05.15. 22:38 Idézet
Bee

Shae engem is meglepett, de igazából nem csak ő. Valahogy azt hittem, hogy Varys mégiscsak kiállna Tyrion mellett, és amikor Tyrion utána hozzászólt, teljesen egyet is értettem vele. Varys túl gyorsan elfelejtette a dolgokat. 

Theonnak meg őszintén szólva szerintem már mindegy. Sajnálom szegényt, bár nem tartozott a kedvenceim közé, de most, hogy nem ment el a testvérével, már nem sok reménye van. Ramsay pedig annyira beteg, elég ijesztő...

Amire kíváncsi lennék, az az, hogy mi van Gendryvel. Őt is nagyon kedveltem előzőleg, de még nem nagyon tűnt fel ebben az évadban. :( (És ha jól emlékszem, még nem is halt meg)


2014.05.15. 09:59 Idézet
Nikrécia

Megnéztem végre a 4.06 - os epizódot. Hát, jézusom, itt aztán zajlanak a történések... Theon jelenete elképesztő volt, mámrint látni, hogy mivé lett. Sosem volt a kedvencem, de azért megesik rajta a szívem. Most is, ahogyan nem hagyta, hogy megmentsék. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy mi lesz majd a "szerepével", amit szántak neki. 
Dany uralkodásának örülök, igazságosnak tartom egyébként, csak a csatajeleneteket jobban szeretem, de nem baj. A kedvenc jeleneteim mindig azok, amikben Dany is benne van. :) Egyébként rohadtul megijedtem a sárkánytól, amikor elrabolta a kecskét, mindenre számítottam, csak sárkányra nem. xD 
Tyrion tárgyalása pedig... Nagyon sajnálom, hogy ide fajult az egész dolog és Shae - t most utáltam meg. Abszolút. Azt hittem ő lesz majd az egyetlen normális tanú, erre tessék, még ő is ellene tanúskodik, ráadásul hazugsággal. Most Joffrey halála után mindenki Tyrion ellensége lett, még az is, akinek nincs rá különösebb oka. Annak viszont örülök, hogy Jaime mindenáron kiakarta menteni őt ebből a helyzetből, csak benőtt annak a feje lágya. Egyébként jó lenne, ha ettől függetlenül betartaná az apjának tett ígéretnek ráeső részét, mert mégegyszer látom közösülni a testvérével, nyakon vágom magam... :D 

Mindenesetre jó rész volt, minden csodálatom aa Theont és Tyriont játszó színészeké, az epizód alatt akadhatott munkájuk rendesen. :)


2014.05.11. 10:28 Idézet
Nikrécia

Most, hogy megtudtam nézni végre a harmadik, negyedik illetve ötödik részt, ömlesztve beszélnék az epizódokról. :D 

Nos, Dany... Oda meg vissza vagyok érte, minden epizódnál alig várom, hogy láthassam. Ahogyan felszabadítja a rabszolgákat, nagyon tetszik. Pláne most, hogy Westeros helyett inkább folytatja azt, amit elkezdett. :) 

Cerseiről annyit, hogy sose volt a kedvencem, de most, hogy látom, neki is vannak érzései egy kicsit megszántam. Jaimevel pedig, ó, te jézusom, legalább a ravatalozót hagyhatták volna tiszteletben, bár tudom, hogy Jaime erőltette meg minden, de akkor is. Jaime ezt azzal tette jóvá a szememben, hogy Brienne-t és Podrick-ot elküldte a Stark lányokért. Habár ez inkább Brienne és Podrick érdeme, de legalább része volt benne. 

Sansa az, akit nagyon sajnálok és már alig várom, hogy végre úgy legyen, ahogyan ő megérdemli, vagy bármi, ami kevésbé sz*r helyzetbe sodorja őt. Remélem nem házasítják össze az unokatestvérével, nekem unszimpatikus a család azon félteke. 

Tyriont remélem nem végzik ki. Lehet, hogy néha unszimpatikus volt ő is, de mostanság eléggé megkedveltem. Szeretem az ilyen... "valósnak" tűnő karaktereket (jobb szót sajnos nem találtam rá). 

Ezek azok a szálak, amik a legjobban foglalkoztatnak, a többit vagy elfelejtem, vagy csak nem tudok hozzá mit fűzni. :D 


2014.05.05. 22:51 Idézet
Bee

Istenem. Podrick annyira cuki volt ebben a részben. :D


2014.04.23. 00:16 Idézet
Bee

Na hát először is, a ravatalozónál való jelenet... Hát, tényleg elég kiakasztó volt, viszont azt is láttam, hogy sokan Cerseit is mocskosnak tartják érte... Ugyan nem igazán a szívem csücske az a nő, de szerintem ehhez most nem sok köze volt, mert próbált ellenállni Jaimenek, csakhát a férfi erősebb volt nála... Jaime eddig nálam annyira nem volt vészes karakter, de ezzel egy kicsit leírta magát nálam. Oké, hogy gyenge pillanat, meg minden, de azért mégiscsak a fia volt Joffrey... 

Oberyn nekem nagyon szimpatikus karakter, és van egy olyan érzésem, hogy ő Tyrion mellett fog dönteni, még ha Tywin és a +1 bíró nem is. Ja, visszatérve Tyrionhoz, csak szerintem állati cuki Podrick? Olyan kis hűséges és ártatlan, ez igencsak ritkaság már a sorozatban...

Az Aryás jelenetnek én is örültem, de egy kicsit azért csalódott voltam a Véreb miatt. Mármint tudtam, hogy a Véreb egyáltalán nem szent, de nekem úgy jött le, hogy az Aryával történtek meghatották, és talán egy picit meglágyult a lánnyal szemben, dehát úgy tűnik, tévedtem.

Sansa a Kisujjal. Hát, csak annyit tudok mondani, hogy sok szerencsét neki, mert arra aztán lesz szüksége. Már abból lejött, hogy mennyire megbízhatatlan a pasas, amikor lelőtte azt a részeges bolondot, na meg a kamu nyaklánc... Sajnálom Sansát, mert van egy olyan érzésem, hogy nem lesz jó vége a dolgoknak. Még úgy is jobban járt volna, ha Királyvárban marad, legalább nem tünteti fel Tyriont még bűnösebbnek.

Dany jelenete pedig nekem megmondom őszintén, hogy nagyon semmilyen volt. Egyszerűen semmi igazán érdekes nem történt. Amikor elkezdtem a sorozatot, az ő részeit szerettem a legjobban, különlegesek voltak. De mostanra egy kicsit monoton, amiket mutatnak vele kapcsolatban. :( Nagyon várom, hogy valami történjen mostmár.


2014.04.22. 22:31 Idézet
Márta

Nagyon jó volt a 3. rész is. Alig birom kivárni a következőt. xD 

Örülök, hogy Arya több szerepet kapott, most és látszik, hogy még tanulnia kell, ha életben akar maradni ebben a kegyetlen világban. Véreb durva viselkedése, pedig szerintem arra szolgált, hogy Arya tanuljon és, hogy próbáljon meg erősebb lenni.

Sansa elszökését jónak tartom, de azért meglepett, hogy Kisujj van mögötte. Nekem sem valami szinpatikus karakter. Kiváncsi vagyok mi lesz a továbbiakban Sansával.

Szegény Tyrion. Mindenki elhagyja. Még az apródja is. Kiváncsi leszek mi lesz vele, de remélem nem fog meghalni, mert érdekes karakter a sorozatban. Nem gonoltam volna, hogy a tárgyaláson az egyik biró, vagy Overyn lesz, de érdekes rész elé nézünk biztosan. No meg találkozását a Hegyel nagyon várom.

Végül pedig, amin pedig mindenki felháborodott, az Jamie és Cersei intim kapcsolata a ravatalon. Én sokkolódtam. Komolyan. Nagyon nagy jelenet volt, de azért sokkoló. Végre megkaptuk, amit akartunk. xD Ez a Trónok harca. Ezért szeretem. Kiszámithatatlan és bármi lehetséges. :) 


2014.04.22. 12:24 Idézet
Shaly

De Joff halálának örültem, annyira ki nem állhattam a gyereket, hogy valami hihetetlen :D


2014.04.22. 12:21 Idézet
Shaly

Én is megnéztem végre az új részt! :) Cersei-n meg Jamie-n én is kiakadtam, nem ám meggyászolnák a halott gyereket, inkább lenyomnak egy menetet...


2014.04.21. 20:47 Idézet
Dia [jason-momoa.gp]

Megnéztem az új részt! :D:D

Jó csak hát... Nekem Danny még mindig kevés volt! :D Jobban érdekel az ő története, mint az, hogy Oberyn miként buzul épp Királyvárban. :D Bár az, hogy a Heggyel való találkozása miként alakul majd, na az érdekel. :D Arya hosszabb jelenetének örültem, de még mindig túl érzékeny a lelke ahhoz, hogy huzamosabb ideig a Véreb mellett legyen, ezt bebizonyította. Na mindegy. Majd tesz róla, hogy törékeny gyermeki szíve megkeményedjen. :D Sansa szokás szerinte rábaszott. ><

Na de Cersei és Jamie kiakasztott.. Azért az mégis a halott fiúk és az ő ravatalja. Ők meg ott izélnak.. Hát baszki. :D


2014.04.21. 18:54 Idézet
Dia [jason-momoa.gp]

Arya elvileg elmegy majd és megtanulja azt az arcváltós cucckombót, hogy ő is ilyen gyilkológép lehessen! :D


2014.04.21. 16:55 Idézet
Bee

"Hát elvileg Havas Jon és Ygritte is megfog halni a közeljövőben. :D"

Én is utánaolvastam egy kicsit a dolgoknak, de Jon haláláról sajna nem találtam semmit. Egyedül annyit, hogy elvileg Ygritte a karjaiban fog meghalni, ő meg rájön, hogy mennyire szerette. :(

"Sansa meglép Királyvárból valahogy és a nagynénjéhez menekül, de ott se jár túl sok sikerrel, mert a Kisujj fogja elvenni.. :D"

Jézusom... Kisujj? Ennél rosszabb választása szerintem nem igazán lehetne, Kisujj nekem az egyik legunszimpatikusabb karakter az egész sorozatból, olyan kis sunyi, fúj. Tyrionnal sokkal jobban jár, mert ő legalább tényleg törekszik arra, hogy megvédje. Mondjuk ezek után lehet, hogy már végképp nem lesz rá lehetősége neki sem... *épp most készülök megnézni az új részt*

"A Véreb meg fog halni, Arya így egyedül marad majd."

Szegény Arya! Pedig talán a Véreb az utolsó ember, akire számíthat. Így végképp nem tudom, mi lesz vele. :(

Nikrécia: Köszönjük szépen, viszont kívánjuk! Nagyon jó ez a kép. :D

Na és, hogy tetszett mindenkinek az új rész?


2014.04.21. 16:16 Idézet
Nikrécia

Mivel a chat-be nem fért be, ezért ezt az idiótaságot ide tenném be. :D 

Ezt most találtam és ezzel kívánok minden GOT fannak kicsit megkésve, de még aktuálisan boldog, kellemes Húsvétot! :D 


2014.04.18. 17:37 Idézet
KatoKacaj
Najó én ezt nem bírom! XD jövőhéten megveszem az első könyvet,el kell olvasnom :D meg van pdfben,de telefonról meg gépről útálok, és nem is bírok olvasni..

2014.04.18. 11:37 Idézet
Dia [jason-momoa.gp]

Hát érdekes fordulatok lesznek még. :D:D Kiderül az is, hogy nem Daenerys az utolsó Targaryen, mert van még egy. Stark nénit visszahozza az életbe az a tag, aki felélesztgeti a népeket. :D:D Furcsa dolgok vannak a könyvben. :D


2014.04.17. 23:03 Idézet
KatoKacaj

Ez nem hangzik túl bíztatóan :DD :/ Havas Jon az egyik kedvencem. Vagyis nem,mert olyan lassú felfogású és buta, de Kitet imádom nézni :P


2014.04.17. 21:54 Idézet
Dia [jason-momoa.gp]

Hát elvileg Havas Jon és Ygritte is megfog halni a közeljövőben. :D Sansa meglép Királyvárból valahogy és a nagynénjéhez menekül, de ott se jár túl sok sikerrel, mert a Kisujj fogja elvenni.. :D A Véreb meg fog halni, Arya így egyedül marad majd.

Valami ilyesmik rémlenek. :D


2014.04.17. 02:23 Idézet
Bee

Sajna nem olvastam a könyveket, de Joffreyra számítottam, mert a kedves ismerőseim már megdobáltak pár félreérthetetlen spoilerral. A Danys dolog meg most elég váratlanul ért, sajna nem tudom mi lesz vele, de a hallottak alapján sok jóra nem számíthatunk. :O Mondjuk ha a könyvben esetleg meghalt, akkor valószínűleg a sorozatban is meg fog. Nem jellemző, hogy annyira kímélnék a szereplőket. xD


2014.04.16. 23:52 Idézet
Márta

Én is kiváncsi vagyok, hogy milesz Danyvel. Jobb ha előbb kicsit felkészülök. xD


2014.04.16. 23:41 Idézet
KatoKacaj
Aki olvasta a könyveket megdobhatna pár spoilerrel, mert amíg várom az új részt szívesen csámcsognék rajta, és engem nem zavar az sem ha a kedvenc szereplőm tudom hogy meg fog halni..illetve persze zavar,Nednél is az utolsó pillanatig reménykedtem,de így jobb volt hogy tudtam mint ha hidegzuhanyként ér :D szóval a csetben olvastam, mi lesz Danyvel ?:O

[30-11] [10-1]

 
Minden jog fentartva 2013-2015 (c) gameofthrones.gp

OLDALINFORMÁCIÓ        |        SZABÁLYZAT        |        KAPCSOLAT        |        FACEBOOK        |        TWITTER        |        JOGI NYILATKOZAT


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg