Értesülj az elsők között a Trónok Harca aktualitásairól: Folyamaros híráradatat a sorozatról, az aktuális részekről, letöltésekről, feliratról, képekről és érdekességekről!

 

 

| Legfontosabb hírek, érdekességek a sorozatról |

Hivatalos megjelenés: 2017..? (még nem ismert)

Ismertető: George R.R. Martin jelenleg is dolgozik a 6.köteten. A rajongók legnagyobb bánatára a könyvsorozat következő részére várhatóan még nagyon sokat kell várni.

Hírek


 

 

● Törekedj a kulturált hozzászólásra. A nem megfelelő stílusú, zavaró publikáció(k) esetén fent tartjuk a jogot, azok törlésére.
● Cserét itt kérhetsz. Feltételeket IDE KATTINTVA olvashatsz! 

Ha SPOILEREKET is tartalmazó mondanivalód van, kérünk, hogy használd az alábbi chatet: KATTINTS IDE!

 online látogató

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Újraindult. Kérünk, ha szeretnél a partnerünk lenni, vagy nem találod magad a weblapok közt jelezd a szerkesztőség felé. 

     

Kapacitás: 6 szabad hely

 

 
Az oldal témája: Game of Thrones - Trónok Harca
Szerkesztők: Tori, Effy, Senussya, Bee
Nyitás: 2013.06.22.
Kinézet & Kódolás: Tori

>> további rendszerinformáció az oldalról
>> regisztráció és/vagy bejelentkezés az oldalra

 

Látogatottsági adatok

 

Az oldal és szerkesztői nem állnak kapcsolatban a sorozat szereplőivel illetve azok rokonaival, menedzsereivel George R.R. Martinnal vagy a  bármely munkatársával.

Az oldalon található összes anyag az oldal és a szerkesztők saját szellemi terméke/fordítása/cikke/ötlete. A másolás, és más a másodközlés (más oldalon való feltüntetés/átmásolás) - a forrás megjelölése nélkül - szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat. A képek és videók a  és George R.R. Martin tulajdonában állnak, ezek nincsenek ezen oldal szerkesztőinek birtokában. 

JOGI NYILATKOZAT BŐVEBBEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spoilerező
[30-11] [10-1]

2014.04.15. 18:38 Idézet
Dia [jason-momoa.gp]

Aljas spoilerező ismerősökkel megáldva, akik olvasták a könyvet.. Én már tudtam Joff haláláról is, de nem tudhattuk, hogy végülis most meghal e ebben a részben. Pont arra számítottam, hogy majd a végén pont ott hagyják abba, hogy fuldoklik és várni kell egy hetet, hogy meghal e. :D

De azok alapján, amiket meséltek nekem.. Kíváncsi lennék már 1-2 dologra.. :D


2014.04.15. 16:16 Idézet
Márta

Húha, hát Tyrionra én is nagyon kiváncsi vagyok. Meg Sansára is. Annyira izgulok értük most. Mint KatoKacaj én is legszivesebben ezt nézném egész nap. :) Már nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a következő részben. :)


2014.04.15. 16:05 Idézet
KatoKacaj
Nekem Tyrion nagy kedvencem lett! Szerintetek mi lesz most vele? Amikor Joffrey meghalt örömömben elkezdtem ugrálni, aztán amikor belegondoltam, hogy tuti Tyriont fogják érte okolni, meg is szólalt Cersei. Nagyon rossz lesz várni egy újabb hetet, legszivesebben reggeltől estig ezt nézném! (Az első 3 évadot is egy hétvége alatt daráltam le..:D )

2014.04.14. 19:16 Idézet
Márta

Diához hasonlóan én is azt, mondom, hogy megérte megnézni a 2. részt.

Látszik, hogy közeleg a tél, mert mindenki próbálja provokálni a másikat és lassan mindenki között izzik a feszültség. 

Theon változása nem volt számomra meglepő, ugyanis számitottam rá, hogy a sok kinzás után már nem lesz önmaga. Valahol érzhető volt, hogy Theon karakterét nem akarják nagyon központba helyezni. De őszintén én soha nem voltam rá kiváncsi, és nem is leszek. Számomra olyan értéktelen volt.

Aminek viszont örülök, hogy végre mutatták Brant is. Rá is nagyon kiváncsi vagyok, hogy vajon miért kapta ezt a tehetséget és, hogy mi is fog kisülni a vándorlásukból.

A Sárkányok anyját és a kis harcos hercegnőnket Aryát én is hiányoltam, de majd a következőben biztosan nagyobb szerepet kapnak.

Amire tényleg nem számitottam az Joffrey halála. Nagy csavar volt a rendezők részéről, és engem hihetetlenül meglepett. Annyira örülök neki. Én sem érzek semmit. Végre egyel kevesebb gonosz karakter. Hiszen annyi jót vesztettünk már el. Ideje volt, hogy ez gonosz is távozzon. xD

Ez a rész is nagyon jó volt, mint a többi, és már izgatottan várom a fejleményeket! :D

 


2014.04.14. 16:42 Idézet
Dia [jason-momoa.gp]

Juuuj hát ezt a 2. részt is megérte megnézni! :D

Végre bekövetkezett, amire már régóta vártunk. Joffrey meghalt! Aljas dolog így örülni a halálának? :D Egyszerűen nem tudtam szomorú lenni, amikor ott vergődött. Bár kiérdemelte, hogy így utáljuk. :D Az esküvő alat tis végig hihetetlenül aljas volt, ami okkal nem tetszett senkinek. Látszott, hogy még a drága Margaerynek sem igazán tetszett a királya viselkedése.

Mondjuk hiányoltam ebből a részből, hogy Daenerysről semmit sem tudtunk meg, pedig már igazán kíváncsi lettem volna miként is folytatódik a sorsa. Ahogy az is érdekelt volna, hogy Arya sorsa miként alakul a továbbiakban.

Theon eléggé.. Hogyis mondjam.. Megváltozott azóta, hogy megszabadították bizonyos testrészeitől. :D

De mindent összegezve tetszett ez a rész is, ahogy az eddigiek is. Remélem a következőből a többiek sorsáról is többet tudhatunk meg! :)


2014.04.10. 19:45 Idézet
Tori

Először is köszönöm én is, hogy ilyen sokan írtatok. Nagyon jó volt elolvasni az észrevételeiteket. Mindennel egyetértek amit írtatok! :D Nekem nagyon tetszett az első rész. Nem volt túl sok esemény benne, de annál jobb volt: tetszett, hogy nem akartak már az első részben túl sok akciót tukmálni a nézőkre...főleg a 3.évad kiakasztó eseményei (a Red Wedding) után. 

A karakterfejlődések kulcsfontosságuak: 

Jaime például egész szerethető lett és kíváncsian várom hogyan fog alakulni Cerseivel való kétes kapcsolata. Brienne is érdekes karakter számomra: Igen szoros szálak kötötték a Királyölőhöz. Kíváncsi vagyok milyen hatással lesz a karakterek jövőjére ez...?!

Örök, best of favoritom, Arya Stark egyre badass-abb! Véreb oldalán már olyanok, mint egy kétszemélyes hadseger. Talán Arya fejlődése is szembetűnőbb: hisz annyi balszerencse érte, hogy meg kellett erősődnie fizikum és pszichés értelemben is: mostanra kőkemény lett a kiscsaj. Simán kinyír mindenkit...All men must die!

Sansát mérhetetlenül utáltam az első évadokban. Talán számomra túlzottan ellentétes karaktere miatt...nem tudom. A lényeg: Most már bírom. A maga büszke, nőies, okos karakterével igazán nagy meglepetés már a 3.évad óta. Nagy önuralmát pedig csodálom. Hihetetlenül éretten, hídegvérrel áll hozzá mindenhez. Csak így tovább! :D

Kíváncsian várom mi lesz Havas Jon sorsa. Nagyon tetszett a karakán felállása, amikor a Tanács elé állt. Ygritte pedig egy hatalmas karakter! Szerintem jók lennének együtt...újra! :P

Dany pedig érkezik...annyira várom, hogy Királyvárba érjen és odapörköljön nekik! Komolyan. :D (Remélem addig nem mennek át brutálba a sárkányok és nem eszik meg :O) Danynek, amúgy szerintem nagy esélye van a trónra (még akkor is ha pillanatnyilag távol van). Minden megvan benne, ami Joff-ból hiányzik: empátia, szociális ösztönök, kedvesség, tartás, higgadtság, tekintély....SÁRKÁNYOK. Simán lenyomja a szöszit! :D

A Vörös Vipera, aka Oberyn Martell nekem kicsit sokkoló volt. Amikor írtunk a 4.évad ismertető cikkekben róla mint új karakterről nem gondoltam, hogy ilyen...khm...szexuálisan túlfűtött lesz...Arra számítottam, hogy érkezésével konfliktus kerekedik majd a Lannisterekkel...érthető módon. De az első jelenete....OMGot.....

Már eddigis érlelődőtt bennem ez a vélemény: Olenna Tyrell (Margaery nagymamája) egy nagyon nagy arc. Utána olvastam és elvileg a nagyi mesterien ért a politikához, ez magmagyarázza miért olyan bölcs. Azonvan egyre jobban elgondolkodtat: Mit terveznek a Tyrell-ek? Egyre jobban érdekel az a "taktika", ahogy a királyi udvarban viselkednek. Okosak és diplomatikusak és van valami megmagyarázhatatlanul sunyi bennük....ez tetszik. (Emlékezzünk, hogy Margaery eddig sokszor volt menyasszonya valamilyen trónvárományosnak!) Margaery még mindig elbűvüvölő, bizonyosan a királyi trónon a helye mint királynőnek. Jaj, ezek a Tyrell-ek..miben sántikálnak?!

Még tudnák írni, de ígyis már-már George R.R. Martint megszégyenítő hosszúságú kommentet hagytam. Szóval röviden ennyi lenne az évadelemzésem. :) Nagyon várom már a lagzit és a következő részt! :) Íme pár kép az ifjú párrol ízelítőnek a következő részhez!

 


2014.04.09. 18:17 Idézet
Dia [jason-momoa.gp]

Nekem is hihetetlenül tetszett ez a rész! :)

Kifejezetten tetszett Arya karaktere és az, hogy egyre inkább kezd bedurvulni körülötte minden. A rész vége Aryával csak jobban felcsigázott a következő részig.

Nos meg persze Daenerys történetszála is erőteljesen kötődik a szívemhez. A sárkányai meg rohadt (elnézést a kifejezésért) nagyok már! :D De továbbra is tetszik az, hogy kiáll azért, amit gondol és továbbra is ennek fényében vezeti a népét. És a mosolyát is imádom. ^-^


2014.04.09. 12:16 Idézet
Senussya

Köszönjük lányok a véleményt! Én sajnos még nem látta az első epizódot, valószínűleg csak a hétvégén kerülhet rá sor, de a kritikáitok után még az eddiginél is nagyobb kedvem lett hozzá, már ha lehetséges! 
Nekem amúgy Arya és Véreb már a 3. évadban is tetszett, és nagyon kíváncsi voltam/vagyok, hogy mi lesz belőlük. :)


2014.04.08. 20:16 Idézet
Nikrécia

Egyet kell értsek Mártával, nagyon jó nyitórész volt ez a negyedik évadnak, alaposan fel lett keltve az érdeklődésünk, hogy mi jöhet még a negyedik évadban. 

Őszintén szólva vártam a hatalmas WTF momentumokat, de utólag jobb is, hogy nem volt végig tátva a szám, nagyobb hatása lesz majd legközelebb. 

Nekem nagyon tetszik Ygritte (mármint magát a színésznőt is imádom a Downton Abbey óta) és tetszett, ahogyan láthattuk egy pillanatra a gyengepontjait. 

Számomra az abszolút kedvenc Arya jelenetei voltak, eleve imádom már a kezdetek óta és hihetetlenül sokat fejlődött már. Nagyon tetszett, ahogyan felidézte a barátja elvesztését, egyre erősebb és erősebb lesz. :) 


2014.04.08. 19:48 Idézet
Márta

Már nagyon vártam a 4. évad 1.  részét. Izgatott voltam, hogy vajon mit tudnak majd hozni a 3. évad befejező drámája után. Például a Vörösnász, stb. De kezdjünk is bele. 

Az új Daario Naharis jobban bejött mint az előző, de még mindig hiányzott valami a karakteréből. Dorne-i herceg pedig egyenesen telitalálat lett. 

Jamie karaktere is sokat fejlődött, és a 3 évad alatt elkezdtem megszeretni. Cersei viselkedése pedig érthetetlen számomra, mert igazán erős karakternek gondoltam az eddigi évadok során, most meg olyan semmilyen nem volt. De lehet csak én látom igy. Bár Jamievel való viselkedése is erre utal számomra. Milyen indok az már, hogy túl későn jött. Hát elfogták. Nem ő tehet róla. De ha belegondolok, akkor végül is örülök, mert jobb lenne ezt a vérfertőzéses dolgot abbahagyni.  xD

Sansa karaktere is sokat fejlődött. Sok mindenen ment keresztül a 3 évad alatt. De szerintem még lesz min keresztül mennie. Kiváncsi vagyok, vajon mi lesz a karakterével. 

Számomra a legnagyobb meglepetést a Arya és Véreb kettőse okozta. Imádtam a jeleneteiket, és már várom a többit. Nagyon jók voltak. A kocsmában Véreb tyúkos monológja mindent visz. xD A kis Maise jó úton halad, hogy  érett szinésznővé válljon már ilyen fiatalon. Örülök, hogy végre meglett a tű-je. :) Nagyon jó jelenet volt, amikor emlékeztette a katonát, hogyan is ölte meg a fiút. Arya és Véreb között tökéletes az összhang, sziporkázóak a dialógusok, a drámai hatása nagyon is megvan. 

Végezetül csak annyit még, hogy számomra az egész epizód jól fel lett épiteve. Kezdésnek jó volt, de mintha hiányzott volna valami. De a minősége ettől még vitathatatlan. Kétségkivül az egyik legjobb sorozat. 

 


[30-11] [10-1]

 
Minden jog fentartva 2013-2015 (c) gameofthrones.gp

OLDALINFORMÁCIÓ        |        SZABÁLYZAT        |        KAPCSOLAT        |        FACEBOOK        |        TWITTER        |        JOGI NYILATKOZAT


Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |