Értesülj az elsők között a Trónok Harca aktualitásairól: Folyamaros híráradatat a sorozatról, az aktuális részekről, letöltésekről, feliratról, képekről és érdekességekről!

 

 

| Legfontosabb hírek, érdekességek a sorozatról |

Hivatalos megjelenés: 2017..? (még nem ismert)

Ismertető: George R.R. Martin jelenleg is dolgozik a 6.köteten. A rajongók legnagyobb bánatára a könyvsorozat következő részére várhatóan még nagyon sokat kell várni.

Hírek


 

 

● Törekedj a kulturált hozzászólásra. A nem megfelelő stílusú, zavaró publikáció(k) esetén fent tartjuk a jogot, azok törlésére.
● Cserét itt kérhetsz. Feltételeket IDE KATTINTVA olvashatsz! 

Ha SPOILEREKET is tartalmazó mondanivalód van, kérünk, hogy használd az alábbi chatet: KATTINTS IDE!

 online látogató

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Újraindult. Kérünk, ha szeretnél a partnerünk lenni, vagy nem találod magad a weblapok közt jelezd a szerkesztőség felé. 

     

Kapacitás: 6 szabad hely

 

 
Az oldal témája: Game of Thrones - Trónok Harca
Szerkesztők: Tori, Effy, Senussya, Bee
Nyitás: 2013.06.22.
Kinézet & Kódolás: Tori

>> további rendszerinformáció az oldalról
>> regisztráció és/vagy bejelentkezés az oldalra

 

Látogatottsági adatok

 

Az oldal és szerkesztői nem állnak kapcsolatban a sorozat szereplőivel illetve azok rokonaival, menedzsereivel George R.R. Martinnal vagy a  bármely munkatársával.

Az oldalon található összes anyag az oldal és a szerkesztők saját szellemi terméke/fordítása/cikke/ötlete. A másolás, és más a másodközlés (más oldalon való feltüntetés/átmásolás) - a forrás megjelölése nélkül - szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat. A képek és videók a  és George R.R. Martin tulajdonában állnak, ezek nincsenek ezen oldal szerkesztőinek birtokában. 

JOGI NYILATKOZAT BŐVEBBEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mások

A Mások a Trónok Harca történetében szereplő messzi vidékről érkező, feltérképezetlen Északon élő titokzatos, démoni lények. Már több ezer éve semmi nyoma annak, hogy a Mások fenyegetnék a Hét Királyságot (vagy hogy egyáltalán léteznek), a legtöbben a létüket csak holmi babonaságnak tartják.

TÖRTÉNETÜK

A westerosi népek legendája úgy tartja, hogy nyolcezer évvel ezelőtt – a hosszú tél során - megtámadták Westerost, és elhozták a Hosszú Éjszakát. Rengeteg élőt öltek meg a háborús időkben. Az emberek azonban hosszú küzdelem után visszaűzték őket északra, az Örök Tél földjére. Ezután a legendás Építő Brandon hatalmas munkával és varázslat felhasználásával felépítette a Falat, amelynek a célja az volt, hogy a Mások többé ne fenyegethessék Westerost. A Fal őrzésére megalakult az Éjjeli Őrség - a fekete ruhás testvériség célja, hogy életüket Westeros megvédésének szentelik.

KÜLSEJÜK

A hagyomány szerint a Mások magas, karcsú lények, vakító kék szemmel és hófehér bőrrel. Dermesztő hideg és sötétség jár velük és áttetsző, jégszerű kardokat forgatnak, félelmetes rátermettséggel. A „jég” nagy valószínűséggel rájuk utal a kötetek sorozatának címénél - aTűz és Jég Dalánál. A Hősök Korában igen gyakran álltak ki párviadalra az emberek bajnokaival, az elesetteket pedig élőholt harcosként küldték vissza korábbi bajtársaikra.

A Másoknak saját nyelvezetük is ismert, ennek Skroth a neve. Egymással kommunikálnak, velük azonban eddig nem volt mód közös nyelven beszélni. 

ISMERT MÁSOK A TÖRTÉNETBŐL

HAMAROSAN.

EZT MONDJÁK RÓLUK
"A Fehér Járkálók már vagy ezer éve eltűntek." - Eddard Stark
 
" A sötétségben jöttek először a Fehér Járkáló. Átsöpörtek városokon, királyságokon, halott lovaikon vágtatva és vadásztak sápadt kutya nagyságú pókjaikkal." - Öreg Nan
EGYÉB TUDNIVALOK

Ahogy Westerosban lassacskán beköszönt a rettegett Tél egyre több mozgolódás észlelhető a Mások birodalmából – a Falon túlról. A Mások titokzatos lények így motivációjuk és céljaik ismeretlenek. 

A Fekete Várban található könyvtárban számos feljegyzés említi, hogí a Másokat Sárkányacéllal lehet elpusztítani teljes bizonyossággal. Ezen felül úgy tartják, hogy a Mások tűz hatására is hatékonyan elpusztíthatók. Erre leghatásosabb tűzforrásként a sárkányok által kibocsátott forró tűzcsóva.

 
Minden jog fentartva 2013-2015 (c) gameofthrones.gp

OLDALINFORMÁCIÓ        |        SZABÁLYZAT        |        KAPCSOLAT        |        FACEBOOK        |        TWITTER        |        JOGI NYILATKOZAT


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!