Értesülj az elsők között a Trónok Harca aktualitásairól: Folyamaros híráradatat a sorozatról, az aktuális részekről, letöltésekről, feliratról, képekről és érdekességekről!

 

 

| Legfontosabb hírek, érdekességek a sorozatról |

Hivatalos megjelenés: 2017..? (még nem ismert)

Ismertető: George R.R. Martin jelenleg is dolgozik a 6.köteten. A rajongók legnagyobb bánatára a könyvsorozat következő részére várhatóan még nagyon sokat kell várni.

Hírek


 

 

● Törekedj a kulturált hozzászólásra. A nem megfelelő stílusú, zavaró publikáció(k) esetén fent tartjuk a jogot, azok törlésére.
● Cserét itt kérhetsz. Feltételeket IDE KATTINTVA olvashatsz! 

Ha SPOILEREKET is tartalmazó mondanivalód van, kérünk, hogy használd az alábbi chatet: KATTINTS IDE!

 online látogató

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Újraindult. Kérünk, ha szeretnél a partnerünk lenni, vagy nem találod magad a weblapok közt jelezd a szerkesztőség felé. 

     

Kapacitás: 6 szabad hely

 

 
Az oldal témája: Game of Thrones - Trónok Harca
Szerkesztők: Tori, Effy, Senussya, Bee
Nyitás: 2013.06.22.
Kinézet & Kódolás: Tori

>> további rendszerinformáció az oldalról
>> regisztráció és/vagy bejelentkezés az oldalra

 

Látogatottsági adatok

 

Az oldal és szerkesztői nem állnak kapcsolatban a sorozat szereplőivel illetve azok rokonaival, menedzsereivel George R.R. Martinnal vagy a  bármely munkatársával.

Az oldalon található összes anyag az oldal és a szerkesztők saját szellemi terméke/fordítása/cikke/ötlete. A másolás, és más a másodközlés (más oldalon való feltüntetés/átmásolás) - a forrás megjelölése nélkül - szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat. A képek és videók a  és George R.R. Martin tulajdonában állnak, ezek nincsenek ezen oldal szerkesztőinek birtokában. 

JOGI NYILATKOZAT BŐVEBBEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mások

A Mások a Trónok Harca történetében szereplő messzi vidékről érkező, feltérképezetlen Északon élő titokzatos, démoni lények. Már több ezer éve semmi nyoma annak, hogy a Mások fenyegetnék a Hét Királyságot (vagy hogy egyáltalán léteznek), a legtöbben a létüket csak holmi babonaságnak tartják.

TÖRTÉNETÜK

A westerosi népek legendája úgy tartja, hogy nyolcezer évvel ezelőtt – a hosszú tél során - megtámadták Westerost, és elhozták a Hosszú Éjszakát. Rengeteg élőt öltek meg a háborús időkben. Az emberek azonban hosszú küzdelem után visszaűzték őket északra, az Örök Tél földjére. Ezután a legendás Építő Brandon hatalmas munkával és varázslat felhasználásával felépítette a Falat, amelynek a célja az volt, hogy a Mások többé ne fenyegethessék Westerost. A Fal őrzésére megalakult az Éjjeli Őrség - a fekete ruhás testvériség célja, hogy életüket Westeros megvédésének szentelik.

KÜLSEJÜK

A hagyomány szerint a Mások magas, karcsú lények, vakító kék szemmel és hófehér bőrrel. Dermesztő hideg és sötétség jár velük és áttetsző, jégszerű kardokat forgatnak, félelmetes rátermettséggel. A „jég” nagy valószínűséggel rájuk utal a kötetek sorozatának címénél - aTűz és Jég Dalánál. A Hősök Korában igen gyakran álltak ki párviadalra az emberek bajnokaival, az elesetteket pedig élőholt harcosként küldték vissza korábbi bajtársaikra.

A Másoknak saját nyelvezetük is ismert, ennek Skroth a neve. Egymással kommunikálnak, velük azonban eddig nem volt mód közös nyelven beszélni. 

ISMERT MÁSOK A TÖRTÉNETBŐL

HAMAROSAN.

EZT MONDJÁK RÓLUK
"A Fehér Járkálók már vagy ezer éve eltűntek." - Eddard Stark
 
" A sötétségben jöttek először a Fehér Járkáló. Átsöpörtek városokon, királyságokon, halott lovaikon vágtatva és vadásztak sápadt kutya nagyságú pókjaikkal." - Öreg Nan
EGYÉB TUDNIVALOK

Ahogy Westerosban lassacskán beköszönt a rettegett Tél egyre több mozgolódás észlelhető a Mások birodalmából – a Falon túlról. A Mások titokzatos lények így motivációjuk és céljaik ismeretlenek. 

A Fekete Várban található könyvtárban számos feljegyzés említi, hogí a Másokat Sárkányacéllal lehet elpusztítani teljes bizonyossággal. Ezen felül úgy tartják, hogy a Mások tűz hatására is hatékonyan elpusztíthatók. Erre leghatásosabb tűzforrásként a sárkányok által kibocsátott forró tűzcsóva.

 
Minden jog fentartva 2013-2015 (c) gameofthrones.gp

OLDALINFORMÁCIÓ        |        SZABÁLYZAT        |        KAPCSOLAT        |        FACEBOOK        |        TWITTER        |        JOGI NYILATKOZAT


READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!