Értesülj az elsők között a Trónok Harca aktualitásairól: Folyamaros híráradatat a sorozatról, az aktuális részekről, letöltésekről, feliratról, képekről és érdekességekről!

 

 

| Legfontosabb hírek, érdekességek a sorozatról |

Hivatalos megjelenés: 2017..? (még nem ismert)

Ismertető: George R.R. Martin jelenleg is dolgozik a 6.köteten. A rajongók legnagyobb bánatára a könyvsorozat következő részére várhatóan még nagyon sokat kell várni.

Hírek


 

 

● Törekedj a kulturált hozzászólásra. A nem megfelelő stílusú, zavaró publikáció(k) esetén fent tartjuk a jogot, azok törlésére.
● Cserét itt kérhetsz. Feltételeket IDE KATTINTVA olvashatsz! 

Ha SPOILEREKET is tartalmazó mondanivalód van, kérünk, hogy használd az alábbi chatet: KATTINTS IDE!

 online látogató

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Újraindult. Kérünk, ha szeretnél a partnerünk lenni, vagy nem találod magad a weblapok közt jelezd a szerkesztőség felé. 

     

Kapacitás: 6 szabad hely

 

 
Az oldal témája: Game of Thrones - Trónok Harca
Szerkesztők: Tori, Effy, Senussya, Bee
Nyitás: 2013.06.22.
Kinézet & Kódolás: Tori

>> további rendszerinformáció az oldalról
>> regisztráció és/vagy bejelentkezés az oldalra

 

Látogatottsági adatok

 

Az oldal és szerkesztői nem állnak kapcsolatban a sorozat szereplőivel illetve azok rokonaival, menedzsereivel George R.R. Martinnal vagy a  bármely munkatársával.

Az oldalon található összes anyag az oldal és a szerkesztők saját szellemi terméke/fordítása/cikke/ötlete. A másolás, és más a másodközlés (más oldalon való feltüntetés/átmásolás) - a forrás megjelölése nélkül - szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat. A képek és videók a  és George R.R. Martin tulajdonában állnak, ezek nincsenek ezen oldal szerkesztőinek birtokában. 

JOGI NYILATKOZAT BŐVEBBEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. évad
3. ÉVAD | SEASON 3

Epizódok száma 10 epizód
Megjelenés 2013. március 31.
Az évad alapjául szolgáló könyv Tűz és Jég dala sorozat
3. kötet - Kardok Vihara 
Író/Szerző (könyv) George R.R. Martin
RÉSZEK 

A TELJES HARMADIK ÉVAD LETÖLTÉSE | A TELJES ÉVADHOZ TARTOZÓ FELIRAT

Winter Is Coming 03x01 ~ Valar Dohaeris ~ Valar Dohaeris
Ismertető:
Jont Mance Rayder elé viszik, aki a Falon túli királyként is ismert, eközben pedig az Éjjeli Őrség túlélői visszavonulnak délre. Királyvárban Tyrion a jutalmát kéri, Kisujj felajánl Sansának egy kiutat, Cersei pedig egy vacsorát szervez a királyi családnak. Daenerys a Rabszolga-öbölbe hajózik.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
The Kingsroad 03x02 ~ Dark Wings, Dark Words ~ Sötét szárnyak, sötét szavak
Ismertető:
Sansát bemutatják Olenna Tyrellnek, és a lány nem túl óvatos, amikor Olenna kikérdezi a királyról, Joffrey Baratheonról. Shae megkéri Tyriont, hogy segítsen neki megvédeni Sansát. Jaime Lannister kiprovokál egy párbajt Brienne-el, azonban újra fogságba kerül. Arya Stark a Lobogók Nélküli Testvériséggel fut össze. A hollók sötét híreket hoznak észak királyának Harrenhalnál: fiútestvérei még mindig hiányoznak, Hoster Tully pedig meghalt. Jon Snow újdonságokat tanul a szabad néptől. Bran Stark meglepve talál újabb szövetségesekre északon.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Lord Snow 03x03 ~ Walk Of Punishment ~ A büntetés útja
Ismertető:
Robb és Catelyn megérkeznek Folyóközbe Lord Hoster Tully temetésére. Tywin kinevezi Tyriont pénzmesternek. Arya elköszön Forró Pitétől. Az Éjjeli Őrség visszatér Craster várába. Briennet és Jaimet elfogják.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Cripples, Bastards, and Broken Things 03x04 ~ And Now His Watch Is Ended ~ És Őrsége most véget ér
Ismertető:
Jaime búslakodik elvesztett karja miatt. Cersei kényelmetlenül érzi magát a Tyrellek társaságában. Az Éjjeli Őrség kezd türelmetlen lenni Crasterrel. Daenerys megvásárolja a Makulátlanokat.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
The Wolf and the Lion 03x05 ~ Kissed By Fire ~ A tűz általi csók
Ismertető:
Robb hadserege kezd felbomlani. Jaime elmesél egy történetet Briennenek, amelyet senki másnak nem mondott még el. Jon megszegi az esküjét. A Véreb szabadlábra kerül. A Lannisterek új tervet eszelnek ki.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
A Golden Crown 03x06 ~ The Climb ~ A mászás
Ismertető:
Jon és a vadak a Falat mérlegelik. A Testvériség eladja Gendryt Melisandrénak. Robb megteszi, amit tud, hogy visszanyerje a Freyeket. Tyrion elmondja Sansának, hogy jegyben kell járniuk, hogy meg tudja védeni.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
You Win or You Die 03x07 ~ The Bear and The Maiden Fair ~ A medve és a szűz
Ismertető:
Jon és a vadak megindulnak dél felé a Faltól. Talisa elmondja Robbnak, hogy állapotos. Arya megszökik a Testvériségtől. Daenerys megérkezik Yunkaiba. Jamie Harrenhalban hagyja Briennet.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
The Pointy End 03x08 ~ Second Sons ~ Második Fiak
Ismertető:
Daenerys megpróbálja meggyőzni a Második Fiakat, hogy csatlakozzanak hozzá Yunkai ellen. Stannis kiengedi Davost a börtönből. Samet és Gillyt megtámadja egy a Mások közül. Sansa és Tyrion összeházasodnak.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Baelor 03x09 ~ The Rains of Castamere ~ Castamere esői
Ismertető:

Robb és Catelyn megérkeznek az Ikertornyokba az esküvőre. Jon megpróbáltatásokkal találja szemben, hogy a vadak ellenőrizhessék hűségét. Branék úgy döntenek, hogy szétszóródnak. Daenerys tervet sző Yunkai bevételére.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
Fire and Blood 03x10 ~ Mhysa ~ Mhysa
Ismertető:
Bran és társai a Falon túlra vándorolnak. Sam visszatér Feketevárba. Jon elbúcsúzik Ygrittétől. Jaime visszatér Királyvárba. Az Éjjeli Őrség segítséget kér Stannistől.
Linkek:
Online | Letöltés | Felirat
 
Minden jog fentartva 2013-2015 (c) gameofthrones.gp

OLDALINFORMÁCIÓ        |        SZABÁLYZAT        |        KAPCSOLAT        |        FACEBOOK        |        TWITTER        |        JOGI NYILATKOZAT


READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!