Értesülj az elsők között a Trónok Harca aktualitásairól: Folyamaros híráradatat a sorozatról, az aktuális részekről, letöltésekről, feliratról, képekről és érdekességekről!

 

 

| Legfontosabb hírek, érdekességek a sorozatról |

Hivatalos megjelenés: 2017..? (még nem ismert)

Ismertető: George R.R. Martin jelenleg is dolgozik a 6.köteten. A rajongók legnagyobb bánatára a könyvsorozat következő részére várhatóan még nagyon sokat kell várni.

Hírek


 

 

● Törekedj a kulturált hozzászólásra. A nem megfelelő stílusú, zavaró publikáció(k) esetén fent tartjuk a jogot, azok törlésére.
● Cserét itt kérhetsz. Feltételeket IDE KATTINTVA olvashatsz! 

Ha SPOILEREKET is tartalmazó mondanivalód van, kérünk, hogy használd az alábbi chatet: KATTINTS IDE!

 online látogató

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Újraindult. Kérünk, ha szeretnél a partnerünk lenni, vagy nem találod magad a weblapok közt jelezd a szerkesztőség felé. 

     

Kapacitás: 6 szabad hely

 

 
Az oldal témája: Game of Thrones - Trónok Harca
Szerkesztők: Tori, Effy, Senussya, Bee
Nyitás: 2013.06.22.
Kinézet & Kódolás: Tori

>> további rendszerinformáció az oldalról
>> regisztráció és/vagy bejelentkezés az oldalra

 

Látogatottsági adatok

 

Az oldal és szerkesztői nem állnak kapcsolatban a sorozat szereplőivel illetve azok rokonaival, menedzsereivel George R.R. Martinnal vagy a  bármely munkatársával.

Az oldalon található összes anyag az oldal és a szerkesztők saját szellemi terméke/fordítása/cikke/ötlete. A másolás, és más a másodközlés (más oldalon való feltüntetés/átmásolás) - a forrás megjelölése nélkül - szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat. A képek és videók a  és George R.R. Martin tulajdonában állnak, ezek nincsenek ezen oldal szerkesztőinek birtokában. 

JOGI NYILATKOZAT BŐVEBBEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SZEREPOSZTÁS

A CSALÁDOK RÉSZLETES BEMUTATÁSA

STARK CSALÁD

Eddard Stark

Deres Uraként Ned Stark vállára nagy teher nehezedik, hisz meg kell védenie otthonát és családját, ráadásul a Falon túlról jövő szörnyűségek mellett a zord hideggel is meg kell küzdeni. Eddard azonban egy rendkívül becsületes ember, és bármit megtesz azért, hogy feleségét és gyermekeit épségben tudja. Robert Baratheon gyerekkori barátja is, és talán az egyetlen ember, akiben a király megbízik, ezért is akarja a Király Segítőjének kinevezni - habár ez igencsak gondot jelent Ned számára, hiszen ezért Királyvárba kell mennie, hátrahagyva legnagyobb kincsét, Deres várát. Sötét haja van és szemei eredetileg szürkék.

Catelyn Stark-Tully
Catelyn Stark - eredetileg a Tully házból származik - Eddard Stark felesége, és 5 gyönyörű gyermek anyja, emellett Ned fattyú gyermekének, Jonnak nevelésében is részt vett, habár egyáltalán nem kedveli. Egy szeretetteljes, védelmező, becsületes női karakterként jelenik meg, házassága kivételes eset, hiszen férje iránt hatalmas szerelmet táplál, még akkor is, ha nem tudott igazán megbocsájtani Nednek, amiért Deres várába hozta Jont. Cat erősen hisz a Tully ház mottójában: Család. Kötelesség. Becsület. Sötétvörös haja van és kék szemei.
(18.8 KB)
Robb Stark
Mint legidősebb gyermek, Robb számára nem könnyű az élet, hisz ő is tudja, hogy édesapja után neki kell majd uralnia Deres várát, és vigyáznia a család tagjaira, bármennyire fiatal is még a feladathoz. A sok háború és a vérontás, melyet végig kellett néznie, megerősítette az évek során, és egy erőteljes, gyors és megfontolt hadvezér vált belőle. Kinézetre inkább édesanyjára üt kék szemei és sötétvöröses-barnás haja miatt, azonban rengeteg a hasonlóság közte és édesapja közt is.

Sansa Stark
A történet kezdetekor még 11 éves Sansa Deresben született, Cat és Ned gyermekeként. Már kiskorától kezdve inkább a nőies tevékenységek iránt érdeklődött, kedveli a zenét, a verseket, az éneklést és a táncot is. Álmai legtöbbször az igaz szerelemről szóltak, és nagyon kíváncsi az otthonán kívüli életre. Saját rémfarkasa is van, akit Ladynek nevezett el. Kinézete nagyon jellemző a Tully családra, hiszen vörös haja és kék szemei vannak, ahogy édesanyjának is.

Arya Stark
Arya, eleinte 9 éves lányként nagyon gyorsan kitűnik a többi női karakter közül, hiszen őt egyáltalán nem érdeklik az úgymond lányos dolgok, egyáltalán nem szeretne egy nap a vagyon miatt házasodni és leány lenni, inkább szeretné megtanulni a vívást és felfedezni a világot, ami miatt pontosan ellentéte a nővérének. Féltestvére, Jon egy Tű nevű kardot ad neki, ami Arya kincsévé válik rémfarkasa, Nymeria mellett. Független és vad természete miatt gyakran keveredik bajba.
(29.2 KB)
Brandon Stark
Brandon (vagy ahogy mindenki becézi: Bran) Stark édesapjának bátyjáról lett elnevezve. A fiatal fiú már egészen kiskorától fogva szeretett mászni, bár édesanyja sosem volt híve ennek. Deres várában mindenki nagyon kedveli kedves és megfontolt jelleme miatt. Emellett a fiú sokszor makacs és kíváncsi. Szoros kapcsolatot ápol rémfarkasával, Nyárral. Balesete után Brannek látomásai vannak, álmai furcsák és valamilyen jelentőségük is van. Inkább édesanyjára hasonlít.

Rickon Stark
Rickon mindössze 3 éves a történet indulásakor, ő a legkisebb a Stark házban. Alapból egy akaratos gyermek és néha egy kicsit agresszív is. A gyermekkora nem könnyű, és nehéz megküzdenie a családját ért sérelmekkel. Ezért sokat sír bátyja, Robb körül. Általában mellette van a koromfekete bundájú rémfarkasa, így szoros kapcsolat alakul ki közöttük. Nagyon hasonlít Catelynre hajszíne és szemszíne miatt. Viszonylag makacs természetű, haját nem engedi levágatni, melynek következtében az hosszú és kissé rendezetlen lesz.

Havas Jon
Havas Jon (vagy eredetileg Jon Snow) Eddard Stark fattya, édesanyját pedig sosem ismerte, Deresben nőtt fel a Stark családdal együtt. Jon érdeklődése jelentősen eltér a legtöbb korabeli férfiétől, hiszen nem köti le a nők társasága, és nagy álma, hogy csatlakozhasson az Éjjeli Őrséghez, ahova főként tolvajokat, rabokat visznek új tagként. Ennek feltétele, hogy sosem lehet családjuk. Jon fekete hajfürtjei miatt Catelynnek rendszeresen Jon édesanyja jut eszébe, akivel Ned egy háború során, messze az otthonuktól csalta meg, és féltékenysége miatt nehezére esik a fiú közelében lenni.
LANNISTER CSALÁD

Tywin Lannister

Tywin a Lannister ház fejeként egyben a leggazdagabb ember is egész Hét Királyság területén. Egy nagyon intelligens és számító férfi, emellett szereti mindig kézben tartani a dolgokat. Életének nagyrészében azon dolgozott, hogy családnevét fenn tudja tartani becsületükkel együtt, és el is érte, hogy az emberek tiszteljék őt és házát. 3 gyermeke született Joanna Lannisterrel, Jaime, Cersei és Tyrion. Jaimet és Cerseit nagyon szereti (bár kissé nehezére esik kimutatni), azonban Tyriont megveti, hiszen őt okolja Joanna haláláért, ráadásul a fiú törpeként született, és életmódja sem a család nevéhez illő.

Jaime Lannister
Jaimet Királyölőnek is szokták nevezni, mert Aerys Targaryent leszúrta uralkodása idején. Eleinte Jaime egy arrogáns és becstelen karakterként jelenik meg, ráadásul viszonya van lánytestvérével, Cerseivel. Azonban egy idő után, miután fogságba került, Jaime Brienne hatására nagy változásokon ment keresztül, és talán jobb ember is lett belőle. Ez viszont nem változtatta meg érzéseit Cersei iránt, még ha talán nem is teljesen lettek viszonozva ezután.

Cersei Lannister
Jaime ikertestvéreként Cersei a Lannister gyermekek legidősebbike, és talán édesapjától örökölte az erős akaratát is, és elvét, miszerint jobb úgy uralkodni, hogy az emberek félnek tőle minthogy szeressék. A trón megszerzése érdekében Robert Baratheonnal házasodott össze, akit egy idő után megvet, amiért annyira iszákos és nem tudja elfelejteni régi kedvesét. Gyermekei Joffrey, Myrcella és Tommen, akik ugyan a Baratheon nevet viselik, de igazából testvérétől születtek. Cersei nagyon szeretné őket megvédeni, néha így kissé túlzásba is viszi a dolgokat.
Kattints a képre a teljes mérethez!
Tyrion Lannister
Tyriont gyakran nevezik Félembernek is, vagy akár Ördögfiókának, mert törpeként született, ráadásul édesanyja születésekor meghalt. Családja már fiatalkorától kezdve megvetette (kivéve Jaimet), és mivel kardforgatásra alkalmatlan lett volna, Tyrion elkezdett rengeteget olvasni. Ennek eredményeként tanult ember lett belőle, és igencsak okos is. Viszont az élvezeteket így sem hagyta hátra, hiszen folyamatosan bordélyokba jár, és amikor csak tud, iszik is. Kinézete sem teljesen a Lannisterekre vall, mivel szőke fürtjei közé fekete is keveredett.
TARGARYEN CSALÁD

Viserys Targaryen

Viserys a Targaryen ház túlélőinek egyike, és sikerült megszöknie húgával együtt, amikor édesapja, Aerys király halála után minden Targaryen gyermeket megöltek álmukban. Essos kontinensére menekülvén Viserys elhatározta, hogy megszerzi magának a Vas Trónt. A fiú ugyan céltudatos, de nagyon türelmetlen és sokszor nem látja az igazságot. Erősen bízik abban, hogy amikor egy nap visszatér Westeros területére, az emberek támogatják majd. Amikor feldühödik, Viserys gyakran fenyegetőzik a benne élő "sárkány" felébresztésével.

Daenerys Targaryen
Eleinte Daenerys, mivel bátyja folyamatosan rosszul bánt vele, egy nagyon félénk és bátortalan lány volt, szinte semennyi önbizalommal, ráadásul Essos kontinensén kellett meghúznia magát, mivel a westerosi király is üldözte. Azonban Khal Drogohoz való házassága után Dany kezdett hozzászokni a független élethez, és hogy már nem annyira tudja kontrollálni bátyja, Viserys. Nemsokára egy céltudatos, erős és bátor nő lett belőle, de a jó szívét ettől függetlenül megtartotta, és sokszor megmutatja érző oldalát is, ami nem túl gyakori a hódítók köreiben.
BARATHEON CSALÁD

Robert Baratheon

A sorozat kezdetén Robert Baratheon a Hét Királyság uralkodója, a trónt lázadással sikerült megszereznie magának Aerys után. A harcok során azonban elvesztette kedvesét, Lyanna Starkot, akit mélyen szeretett. Ennek következtében Robert mindennél jobban gyűlöli a Targaryeneket. Hogy politikai helyzetét megszilárdíthassa, Robert Cersei Lannistert vette feleségül, akivel három gyermeke született: Joffrey, Myrcella, Tommen. Emellett Robert a csapongó életmóddal sem hagyott fel, amiért rengeteg ellensége nem tartja alkalmasnak a királyi szerepre. Az alkoholfogyasztást és a szajhákat nem veti meg, viszont ebből több fattya is született.

Stannis Baratheon
HAMAROSAN.

Renly Baratheon
HAMAROSAN.

Joffrey Baratheon
HAMAROSAN.
Kattints a képre a teljes mérethez!
Myrcella Baratheon
HAMAROSAN.
Kattints a képre a teljes mérethez!Tommen Baratheon HAMAROSAN.

Gendry Baratheon
HAMAROSAN.
TYRELL CSALÁD

(26.2 KB)Margaery Tyrell

HAMAROSAN.

Lady Olenna Tyrell

HAMAROSAN.
 
EGYÉB CSALÁDBÓL SZÁRMAZÓ

Khal Drogo

Khal Drogo a dothrakiak egyik legnagyobb khalasarjának khalja, vagyis a tejhatalmú úr. Ő még soha életében nem vesztett egyetlen egy csatában sem, ezt kinézete is jól tükrözi: a dothrakiak hagyományához híven még soha nem vágták le a haját (az öve alá ér).
Danerysszel kötött házasságot, aminek fejében khalasarjával útnak kelnek Westeros felé, hogy visszahódítsák a Targaryenek Vas Trónját.
Drogo az út alatt azonban sebesülést szerez, amin egy boszorkány próbál segíteni, de a mágia megpecsételi a khal sorsát. Dany és Khal közös gyermeke is halva születik meg.
A khalessi méltó nyugvást ad khaljának, hozzáméltó ceremóniával búcsúzik tőle.

Ygritte
HAMAROSAN.

Jorah Mormont
HAMAROSAN.

Varys
HAMAROSAN.

Shae

HAMAROSAN.

Oberyn Martell

HAMAROSAN.

(16.6 KB)Petyr Baelish

HAMAROSAN.

Kattints a képre a teljes mérethez!Melisandre

HAMAROSAN.

Kattints a képre a teljes mérethez!Theon Greyjoy

HAMAROSAN.

Kattints a képre a teljes mérethez!Samwell Tarly

HAMAROSAN.

Kattints a képre a teljes mérethez!Talisa Stark

HAMAROSAN.

Daario Naharis

HAMAROSAN.

Ellaria Sand

HAMAROSAN.

 

 
Minden jog fentartva 2013-2015 (c) gameofthrones.gp

OLDALINFORMÁCIÓ        |        SZABÁLYZAT        |        KAPCSOLAT        |        FACEBOOK        |        TWITTER        |        JOGI NYILATKOZAT


Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |