Értesülj az elsők között a Trónok Harca aktualitásairól: Folyamaros híráradatat a sorozatról, az aktuális részekről, letöltésekről, feliratról, képekről és érdekességekről!

 

 

| Legfontosabb hírek, érdekességek a sorozatról |

Hivatalos megjelenés: 2017..? (még nem ismert)

Ismertető: George R.R. Martin jelenleg is dolgozik a 6.köteten. A rajongók legnagyobb bánatára a könyvsorozat következő részére várhatóan még nagyon sokat kell várni.

Hírek


 

 

● Törekedj a kulturált hozzászólásra. A nem megfelelő stílusú, zavaró publikáció(k) esetén fent tartjuk a jogot, azok törlésére.
● Cserét itt kérhetsz. Feltételeket IDE KATTINTVA olvashatsz! 

Ha SPOILEREKET is tartalmazó mondanivalód van, kérünk, hogy használd az alábbi chatet: KATTINTS IDE!

 online látogató

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Újraindult. Kérünk, ha szeretnél a partnerünk lenni, vagy nem találod magad a weblapok közt jelezd a szerkesztőség felé. 

     

Kapacitás: 6 szabad hely

 

 
Az oldal témája: Game of Thrones - Trónok Harca
Szerkesztők: Tori, Effy, Senussya, Bee
Nyitás: 2013.06.22.
Kinézet & Kódolás: Tori

>> további rendszerinformáció az oldalról
>> regisztráció és/vagy bejelentkezés az oldalra

 

Látogatottsági adatok

 

Az oldal és szerkesztői nem állnak kapcsolatban a sorozat szereplőivel illetve azok rokonaival, menedzsereivel George R.R. Martinnal vagy a  bármely munkatársával.

Az oldalon található összes anyag az oldal és a szerkesztők saját szellemi terméke/fordítása/cikke/ötlete. A másolás, és más a másodközlés (más oldalon való feltüntetés/átmásolás) - a forrás megjelölése nélkül - szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat. A képek és videók a  és George R.R. Martin tulajdonában állnak, ezek nincsenek ezen oldal szerkesztőinek birtokában. 

JOGI NYILATKOZAT BŐVEBBEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HÍRÁRADAT A SOROZATRÓL

Diagramok, amelyeket csakis GOT fanok érthetnek...

A Buzzfeed oldalán találtam egy vicces kis diagram-összefoglalót, amely a Trónok harcát Venn-diagramok segítségével próbálja kifejezni. A diagramok spoilereket tartalmaznak, így, ha még nem láttad a sorozatot, vagy éppen most kezdted el nézni, és nem akarod még csak megsejteni sem, hogy mi lehet benne, akkor nem olvass tovább! :)

Daenerys Targaryen, by @fabvalle on IG.

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
Az ábrán Joff családjának összetételét láthatjuk, bal oldalon a szülőket, jobb oldalon a nagybácsikat... Jamie Lannister valahogy a kát halmaz metszetébe került... Hogy is? Jaaa, úgy, hogy ő egy személyben kedvenc királyunk apja és nagybátyja... 

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
Milyen lesz az idő? Télies? Ha igen, akkor marad a tél. Ha nem, akkor közeleg a tél. :)


Megbízhatsz ebben az emberben? Családtag? Ha családtag, ha nem, a válasz: dehogy bízhatok!

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
A diagram a különböző halálokokat mutatja be, amelyek előfordulnak a sorozatban. Amint láthatjuk, természetes öregkori halálban csak néhányan "szenvednek", míg a legnagyobb részt az esküvő kategória teszi ki, ami - mint tudjuk- csaknem az egész Stark családnak a vesztét okozta a 3. évadban. A második legnagyobb kategóriában a Lannisterek vannak megnevezve, mint halálok. Ez sem túl meglepő, ha Tywin erejére és Joffrey kedvenc játékára: az öldéklésre gondolunk. A gond az, amikor a kettő találkozik, s Joff tényleg megtehet bármit, amit akar. Jelentős hányadot képviselnek még a gyilkos kóbor bandák és a lefejezés is. 

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
A függőleges tengelyen az esküvők élvezetét láthatjuk, míg a vízszintes az idő múlását szemlélteti. Leolvasható, hogy amikor a tetőpontra hág a mulatság, jön a halál. Emlékezzünk csak vissza a 3. évad befejező epizódjára, a Vörös nászra!

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
Az egyik halmazban az összes dolog látható, míg a másikban azon dolgok, amelyeket Havas Jon tud. Mint látjuk, a kettő nem találkozik, tehát Jon eléggé... tudatlan. De szeretjük, nem?


A diagram a Lannister trió magasságát mutatja a gonoszságuk függvényében. Megállapítható, hogy a legelacsonyabb mérettel megáldott a legkevésbé gonosz. 

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
Ahogyan Arya az idejét tölti. Kék szín: keresi a családját. Piros: a családjával van. Mint látjuk, Arya mindig csak a kereső fázisban van. 


Függőleges tengely: annak az esélye, hogy valami szörnyűség történik Arya családjával, vízszintes: a távolság Arya és a családja között. Láthatjuk, hogy Arya esetében a szörnyűség esélye jócskán lecsökkent, vélelmezhetően ez a Vörös násznak köszönhető, amely során szinte mindenkiét elvesztette...

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
A körökben fattyúkat, gazembereket láthatunk. A kékben Havas Jon van és Gendry Baratheon az "aktuális fattyú" kategóriában, mint tudjuk, Jon Lord Eddard, Gendry pedig Robert király törvénytelen fia. A pirosba tartoznak a képletes fattyúk/gazemberek, mint Tywin Lannister, a lilába pedig a kettő keveréke a tökéletes fattyúk/gazemberek köre, úgy mint Joffrey

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
Ki ne emlékezne Bran Stark hű szolgájára, Hodorra? Ő lojális, bátor, erős, de a legjobb tulajdonsága a diszkréciója.... Szegéyn pára csak annyit tud mindenre felelni, hogy Hodor. Egyedül a nevét ismeri. 

2014.03.25. 12:25, senussya Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 
Minden jog fentartva 2013-2015 (c) gameofthrones.gp

OLDALINFORMÁCIÓ        |        SZABÁLYZAT        |        KAPCSOLAT        |        FACEBOOK        |        TWITTER        |        JOGI NYILATKOZAT


READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!