Értesülj az elsők között a Trónok Harca aktualitásairól: Folyamaros híráradatat a sorozatról, az aktuális részekről, letöltésekről, feliratról, képekről és érdekességekről!

 

 

| Legfontosabb hírek, érdekességek a sorozatról |

Hivatalos megjelenés: 2017..? (még nem ismert)

Ismertető: George R.R. Martin jelenleg is dolgozik a 6.köteten. A rajongók legnagyobb bánatára a könyvsorozat következő részére várhatóan még nagyon sokat kell várni.

Hírek


 

 

● Törekedj a kulturált hozzászólásra. A nem megfelelő stílusú, zavaró publikáció(k) esetén fent tartjuk a jogot, azok törlésére.
● Cserét itt kérhetsz. Feltételeket IDE KATTINTVA olvashatsz! 

Ha SPOILEREKET is tartalmazó mondanivalód van, kérünk, hogy használd az alábbi chatet: KATTINTS IDE!

 online látogató

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Újraindult. Kérünk, ha szeretnél a partnerünk lenni, vagy nem találod magad a weblapok közt jelezd a szerkesztőség felé. 

     

Kapacitás: 6 szabad hely

 

 
Az oldal témája: Game of Thrones - Trónok Harca
Szerkesztők: Tori, Effy, Senussya, Bee
Nyitás: 2013.06.22.
Kinézet & Kódolás: Tori

>> további rendszerinformáció az oldalról
>> regisztráció és/vagy bejelentkezés az oldalra

 

Látogatottsági adatok

 

Az oldal és szerkesztői nem állnak kapcsolatban a sorozat szereplőivel illetve azok rokonaival, menedzsereivel George R.R. Martinnal vagy a  bármely munkatársával.

Az oldalon található összes anyag az oldal és a szerkesztők saját szellemi terméke/fordítása/cikke/ötlete. A másolás, és más a másodközlés (más oldalon való feltüntetés/átmásolás) - a forrás megjelölése nélkül - szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat. A képek és videók a  és George R.R. Martin tulajdonában állnak, ezek nincsenek ezen oldal szerkesztőinek birtokában. 

JOGI NYILATKOZAT BŐVEBBEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HÍRÁRADAT A SOROZATRÓL

Diagramok, amelyeket csakis GOT fanok érthetnek...

A Buzzfeed oldalán találtam egy vicces kis diagram-összefoglalót, amely a Trónok harcát Venn-diagramok segítségével próbálja kifejezni. A diagramok spoilereket tartalmaznak, így, ha még nem láttad a sorozatot, vagy éppen most kezdted el nézni, és nem akarod még csak megsejteni sem, hogy mi lehet benne, akkor nem olvass tovább! :)

Daenerys Targaryen, by @fabvalle on IG.

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
Az ábrán Joff családjának összetételét láthatjuk, bal oldalon a szülőket, jobb oldalon a nagybácsikat... Jamie Lannister valahogy a kát halmaz metszetébe került... Hogy is? Jaaa, úgy, hogy ő egy személyben kedvenc királyunk apja és nagybátyja... 

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
Milyen lesz az idő? Télies? Ha igen, akkor marad a tél. Ha nem, akkor közeleg a tél. :)


Megbízhatsz ebben az emberben? Családtag? Ha családtag, ha nem, a válasz: dehogy bízhatok!

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
A diagram a különböző halálokokat mutatja be, amelyek előfordulnak a sorozatban. Amint láthatjuk, természetes öregkori halálban csak néhányan "szenvednek", míg a legnagyobb részt az esküvő kategória teszi ki, ami - mint tudjuk- csaknem az egész Stark családnak a vesztét okozta a 3. évadban. A második legnagyobb kategóriában a Lannisterek vannak megnevezve, mint halálok. Ez sem túl meglepő, ha Tywin erejére és Joffrey kedvenc játékára: az öldéklésre gondolunk. A gond az, amikor a kettő találkozik, s Joff tényleg megtehet bármit, amit akar. Jelentős hányadot képviselnek még a gyilkos kóbor bandák és a lefejezés is. 

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
A függőleges tengelyen az esküvők élvezetét láthatjuk, míg a vízszintes az idő múlását szemlélteti. Leolvasható, hogy amikor a tetőpontra hág a mulatság, jön a halál. Emlékezzünk csak vissza a 3. évad befejező epizódjára, a Vörös nászra!

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
Az egyik halmazban az összes dolog látható, míg a másikban azon dolgok, amelyeket Havas Jon tud. Mint látjuk, a kettő nem találkozik, tehát Jon eléggé... tudatlan. De szeretjük, nem?


A diagram a Lannister trió magasságát mutatja a gonoszságuk függvényében. Megállapítható, hogy a legelacsonyabb mérettel megáldott a legkevésbé gonosz. 

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
Ahogyan Arya az idejét tölti. Kék szín: keresi a családját. Piros: a családjával van. Mint látjuk, Arya mindig csak a kereső fázisban van. 


Függőleges tengely: annak az esélye, hogy valami szörnyűség történik Arya családjával, vízszintes: a távolság Arya és a családja között. Láthatjuk, hogy Arya esetében a szörnyűség esélye jócskán lecsökkent, vélelmezhetően ez a Vörös násznak köszönhető, amely során szinte mindenkiét elvesztette...

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
A körökben fattyúkat, gazembereket láthatunk. A kékben Havas Jon van és Gendry Baratheon az "aktuális fattyú" kategóriában, mint tudjuk, Jon Lord Eddard, Gendry pedig Robert király törvénytelen fia. A pirosba tartoznak a képletes fattyúk/gazemberek, mint Tywin Lannister, a lilába pedig a kettő keveréke a tökéletes fattyúk/gazemberek köre, úgy mint Joffrey

12 Charts Only Game Of Thrones Fans Will Understand
Ki ne emlékezne Bran Stark hű szolgájára, Hodorra? Ő lojális, bátor, erős, de a legjobb tulajdonsága a diszkréciója.... Szegéyn pára csak annyit tud mindenre felelni, hogy Hodor. Egyedül a nevét ismeri. 

2014.03.25. 12:25, senussya Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 
Minden jog fentartva 2013-2015 (c) gameofthrones.gp

OLDALINFORMÁCIÓ        |        SZABÁLYZAT        |        KAPCSOLAT        |        FACEBOOK        |        TWITTER        |        JOGI NYILATKOZAT


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!